8 banen waarbij je kunt reizen en werken tegelijkertijd

Heb jij een sterke wanderlust en wil je werken in het buitenland? Ga dan voor een baan waarbij je jouw liefde voor reizen en werken tegelijkertijd waar kunt maken. We hebben een aantal carrière opties voor je opgesomd die een win-win situatie creëren!

Prácticas en América.

Wil jij graag stagelopen in Amerika maar weet je niet waar je moet beginnen?

In de VS zijn er erg veel stagemogelijkheden. Als basis is het belangrijk om op tijd te beginnen met de organisatie van je reis, want de procedures kunnen veel tijd kosten.

9 redenen om naar het buitenland te gaan.

Tegenwoordig volgen steeds meer studenten een deel van hun opleiding in het buitenland. Of het tegenovergestelde; ze zijn even helemaal klaar met hun opleiding, dat ze besluiten een tussenjaar te nemen in het buitenland. Hoe dan ook, de drang naar een buitenlands avontuur is bij veel jongeren aanwezig.

Solliciteren in het buitenland

Een goede stap voor je (Internacional) carrière.

Of je nu op zoek bent naar een buitenlandse stage, leerwerkplek of baan. Het is sowieso een slimme zet om een tijdje in het buitenland te werken. Het is namelijk een uitstekende manier om internationale werkervaring op te doen, vertrouwd te raken met een andere cultuur, een netwerk op te bouwen en eenvreemdetaal beter te beheersen. En niet te vergeten: een geweldig avontuur! Al met al een goede basis voor je latere carrière.