HR, Facility, marketing, sales, promotie stages op Curacao

Diverse stagemogelijkheden op Curacao

Wil jij graag stage lopen op Curacao? Wij zijn op zoek naar enthousiaste studenten met diverse achtergronden voor september 2016. DUO-stages zijn ook mogelijk!

Bedrijfsprofiel

Het hotel ligt gelegen in Willemstad. Het ligt aan een schitterende baai en op 5 minuten loopafstand van het levendige gedeelte met bars, clubs en restaurantjes. Het hotel is een aantal jaar geleden opgericht door Nederlanders.

Profiel

Het hotel kan aan diverse studenten een stageplaats aanbieden. Hierdoor zijn DUO-stages ook mogelijk. Ze zijn op zoek naar (afstudeer)stagiaires met de volgende achtergronden:

  • bar/ bediening;
  • facility;
  • human resource;
  • promotie;
  • marketing;
  • sales.

Ze staan open voor stagiaires met een MBO-, HBO- en WO gerelateerde opleiding.

Geïnteresseerd?

Heb jij het idee dat jij met jouw opleiding hier wel stage kunt lopen? Solliciteer dan via de onderstaande button. Vermeld bij opmerkingen wat de eisen van jouw school zijn m.b.t de (afstudeer)stage en wat jouw persoonlijke wensen zijn. Wij gaan samen met jou en het bedrijf kijken naar de mogelijkheden.


Solliciteer

Gelieve de velden van het sollicitatieformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Moet je vanuit school een (afstudeer)onderzoek uitvoeren? Vermeld dit a.u.b. bij opmerkingen.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Upload motivatiebrief

Toelichting / opmerkingen

Beschikbaar vanaf

Url (link) naar uw Skype of Youtube video

Upload Uw CV:

Aanmelden nieuwsbrief
 graag liever niet

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden & privacy policy

Ik ben op de hoogte van de bemiddelingskosten