Stage lopen in Taiwan.

Ontdek Taiwan
Taiwan is een interessante mix tussen Japanse en Chinese invloeden, niet zo raar als je bedenkt dat het (tropische) eiland bij beide landen gehoord heeft in haar historie. Taiwan is een erg afwisselend land, met moderne steden, authentieke dorpjes, natuurparken, stranden, watervallen, warmwaterbronnen, regenwouden en ontelbare tempels. Een ideale stagebestemming indien je naast je stagebestemming het land wilt verkennen. De hoofdstad van Taiwan is de bruisende stad Taipei. Deze internationale stad is erg modern en heeft een schitterende skyline. De meeste mensen spreken er Engels en het openbaar vervoer is hier prima geregeld. Taipei is dan ook de ideale stad om stage te lopen.

Stagemogelijkheden
In Taipei zijn diverse stages mogelijk. Voornamelijk regelen wij stageplaatsen bij 4 en 5 sterren hotels die zich richten op internationale reizigers. Echter kunnen wij ook stageplaatsen regelen in andere branches. Staat jouw droomstage niet bij ons actuele vacatures? Mail ons naar wat voor een stage jij opzoek bent en ontvang van ons binnen 2 weken een terugkoppeling met eventuele stagemogelijkheden.

Stage ervaringen Taiwan
Lees ook ervaringen van andere studenten die stage hebben gelopen in Taiwan. Leuk en informatief!

Visum informatie
Indien je stage gaat lopen in Taiwan heb je een visum nodig. Wij ondersteunen jou bij het aanvragen van een work permit. De aanvraag neemt ongeveer 6 weken in beslag. Begin dus optijd met het zoeken van een stageplaats.

Je stage in Taiwan zo geregeld!

Bovenstaande klinkt natuurlijk leuk, maar de praktische kant, een stage vinden in Taiwan en alles erom heen organiseren is niet altijd even makkelijk. Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen. Lees hoe het werkt.

Landinformatie Taiwan

Officiele naam: Republiek China
Ligging: Oost Azië
Hoofdstad: Taipei
Inwoners: +/- 23100000
Taal: Mandarijn-Chinees
Godsdienst: Boeddhisme
Tijdzone: UTC +8
Munteenheid: Taiwanese dollar
Klimaat: tropisch
Oppervlakte: 36191 km²

Stage lopen in Taiwan, Taipei

Ontdek deze geweldige stad

Stage lopen in Taipei, Taiwan

en een nieuwe cultuur